1250 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

kuafördepo.com | Kuaför Malzemeleri ve Kozmetik Ürünlerini En Uygun Fiyatlarla Kapıda Ödemeli yada Kredi Kartı ile Satın Alabileceğiniz Güvenli Bir e-ticaret Sitesidir.
  • Yeni
Selective
Selective

SELECTİVE PRO TEK FÖN SUYU 450ML. YENİ

8027483707167

Selective Pro Tek Fön Suyu 450Ml. Yeni

485,00
%13 İndirim
421,95

- +
VAR
Favorilere Ekle
  • Fırsat Ürünü
  • 8027483707167

Selective Due Phasette Protek Fön Suyu (Mavi Su) 450ml.     


Ürün Açıklaması

·         Anında tesir eden durulanmayan spreydir. Kütikülün ve saçın hızlı bakımını yapan bir spreydir.  Türünde tektir. Keratin Aminoasitleri, kationik kompleks yenileyici karışım ve pro-vitamin B5 içerir. Kolay taranılırlık ve parlaklık sağlar. Elektrostatik etkiyi yok ederek hem kesimi hem de şekil işlemini kolaylaştırır. İşlem görmüş yapıların fizyolojik pH’ını yeniden düzenler. Fön ile düzleştirme işleminde fönün ısısına karşı saçın yapısını korur. Anında yenileyici özelliği vardır. 
 
·         450ml’lik ambalaj
 
·         Saçınızın hızlı bakımını yapan bir spreydir. Saç kayıplarını ve kırılmaları engeller. Uzun süre etkili parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Boyanın daha uzun süre saçta kalmasını sağlar ve akmasını engeller.
·         Keratin aminoasit kationik kompleks ve pro-vitamin B5 içerir. 450 ml’dir.
·         Mavi faz ile dolaşmış saçların kolay açılmasını ve taranmasını sağlar. Saç kayıplarını ve kırılmaları engeller. Elektriklenmeyi önler. Kolay şekil almasına yardımcı olur. Saçı fönün ısısından korur. Uzun süre etkili parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Beyaz faz, saçın keratin yapısını onarır. Boyanın daha uzun süre saçta kalmasını sağlar, akmasını engeller.
·         Perma ve boya işleminden sonra idealdir. Türünde tektir.
·         Elektrostatik etkiyi yok ederek hem kesimi hem de şekil işlemini kolaylaştırır. İşlem görmüş yapıların fizyolojik pH’ını yeniden düzenler. 


 

       Kullanım Açıklaması

Yıkanmış ve havlu ile nemi alınmış saçlara ısı ile şekillendirme aletlerini kullanmadan önce şişe iyice çalkalandıktan sonra 15-20 cm mesafeden saçın yoğunluğuna göre 4-5 kez püskürtülüp 

Fön suyu, saç bakım ürünlerinin son zamanlardaki en iyi trendi! Saça bakım yaparken şekillendirmeyi kolaylaştıran fön suyu çeşitleri içerisinden siz de saçınıza uygun olanı belirleyebilir ve muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz.

Fön sularını sıvı saç kremleri olarak görebiliriz. Özellikle duştan sonra saçlarınıza sıkabilir ve nemli saçlara bakım yapabilirsiniz. Fön suları saçların kolay taranmasına da yardımcı olur. Bunun dışında saç şekillendirme işlemi öncesinde de kullanabilirsiniz. Saçlarınızı daha parlak ve canlı gösterecektir.

Duştan sonra ve şekillendirme işleminden önce olmak üzere 2 farklı şekilde kullanılabilir. Aynı zamanda gün içerisinde saçlarınızı nemlendirmek ve güzel kokmasını sağlamak için de tercih edebilirsiniz. Duştan sonra saçlarınızın uçlarına ağırlıklı olacak şekilde fön suyu sıkıp taramanız gereklidir

Saçlarınızı düzleştirmek ya da şekillendirmek istiyorsanız uygulama yapmadan önce fön suyu sıkabilirsiniz. Böylece şekillendirme işlemi daha uzun süre kalıcılığını korur.

Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
Peşin 421,95 421,95

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Bunları da Beğenebilirsiniz

© 2020 Kuafördepo Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri. Tüm hakları saklıdır.

Whatsapp Destek
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.